fbpx

Black Friday

Cele mai bune REDUCERI de Black Friday , de la cei mai buni !

otter bf
REDUCERI 70%
folosit azi 7823
drmax reduceri
REDUCERI 55%
folosit azi 6451
elefant bf
REDUCERI 90%
folosit azi 4256
hervis bf
REDUCERI 90%
folosit azi 3564

Cand incepe Black Friday in Romania

Asa cum stii Black Friday este un eveniment ce are isi originile In Statele Unite si de cativa ani anumite magazine organizeaza si la noi evenimente similare .
Black Friday are loc in fiecare in Statele Unite in prima vineri ce urmeaza dupa ziua recunostintei (tot in Statele Unite) .
Asa ca poate fi intr- o vineri din perioada 23 -29 noiembrie a fiecarui an .
Sa revenim la Romania si la intrebare “Cand incepe black friday in Romania”. Asa cum intuiesti deja raspunsul , nu exista o data fixa de incepere a acestui eveniment in Romania , asa cum nu este o data fixa nici in S.U.A. La noi oricum nu se sarbatoreste “Ziua Recunostintei” , data de care este legat evenimentul peste ocean , asa ca de obicei in luna noiembrie a fiecarui an diverse magazine (online sau nu) isi stabilesc data si durata in timp alocata evenimentului de Black Friday.

Black Friday site oficial mit sau adevar ?

Poate ai gasit pe internet diverse site-uri sau pagini care sugereaza ca ar fi site-ul oficial de black friday . Informatie neadevarata , asa cum nu exista un site oficial de Craciun , sau un site oficial de Paste (sau cu privire la alta perioada din an sau alta sarbatoare etc..) asa nu exista nici un site oficial de Black Friday.

Emag Black Friday 2021

Anul acesta Emag a ales sa desfasoare campania Black Friday incepand cu data de vineri 12 noiembrie , si poate ca nu este de mirare ca foarte multe alte magazine online au ales sa desfasoare in aceeasi perioada de timp. mai exact in preajma acestei zile pentru ca unele deja au inceput sau altele vor incepe mai tarziu
Apropo poate ar fi o ideie buna sa ne mai faci o vizita ca sa afli ce alte magazine vor mai incepe Black friday , sau mai simplu te poti abona prin email sau la notificari si te vom anunta noi cand avem noutati interesante pentru tine.