Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Despre Coduri de reducere

Istoria codurilor de reducere

Originea cupoanelor de reducere

In 1887, partener in compania Coca-Cola era dl Asa Candler. El a transformat Coca-Cola dintr-o bautura nesemnificativa intr-o afacere profitabila prin utilizarea unor tehnici inovatoare de publicitate. Cheia acestei cresteri a fost marketingul ingenios al lui Candler, pe langa acesta angajatii companiei si reprezentantii de vanzari distribuiau cupoane gratuite Coca-Cola. Cupoane au fost trimise la potentialii clienti si prezentate deasemenea in reviste. Se estimeaza ca intre 1894 si 1913 unul din noua americani au primit o Coca-Cola gratis, in total 8.5 milioane bauturi gratuite. In 1895 Candler a anuntat actionarii Coca-Cola, ca bautura lor a fost servita in fiecare stat in Statele Unite.

1887 – Asa Candler foloseste cupoane pentru pahare Coca-Cola pentru a-si promova bautura
1909 – C.W. Post foloseste cupoane de 1 cent pentru introducerea pe piata a produsului Grape Nuts
1930 – Utilizarea cupoanelor creste dramatic in timpul crizei economice mondiale
1940 – Mari retele de panificatie folosesc cupoane pe pietele locale
1957 – Nielsen Coupon Clearing House a fost creat pentru rascumpararea cupoanelor
1965 – Jumatate din familiile Statelor Unite ale Americii incep sa taie cupoane
1990 – Inventia internetului duce la cupoane listabile si la cupoane online
1992 – Cupoane folosite in crestere
2002 – Americanii au economisit 3.8 miliarde de dolari prin cumparaturile cu cupoane
2009 – Guvernul foloseste cupoanele pentru tranzitia digitala

Codurile de reducere prin urmare nu sunt un concept nou, dar au devenit esențiale în economia digitală a zilelor noastre. Începând din anii ’90 și până în prezent, codurile de reducere au evoluat de la o simplă metodă de a economisi bani la un instrument esențial pentru marketing și creșterea afacerilor.

Despre Coduri de reducere

Istoria codurilor de reducere începe în anii ’90, când magazinele încep să ofere discounturi clienților lor prin intermediul cupoanelor fizice. Aceste cupoane puteau fi tăiate din ziare sau reviste și puteau fi prezentate la casă pentru a obține o reducere. Acest concept a evoluat în timp, iar magazinele au început să ofere cupoane online, care puteau fi descărcate și imprimate acasă.

Cu apariția internetului, codurile de reducere au cunoscut o explozie în popularitate. În prezent, majoritatea afacerilor oferă coduri de reducere prin intermediul site-urilor lor web, e-mailurilor sau rețelelor sociale. Acestea sunt ușor de folosit, iar clienții pot obține reduceri rapide și ușoare.

cod-reducere-answear

Un alt aspect important al istoriei codurilor de reducere este evoluția lor în ceea ce privește aplicațiile și tehnologiile utilizate. La început, codurile erau simple și nu aveau nicio funcționalitate specială. Cu toate acestea, în prezent, există aplicații și tehnologii avansate care permit afacerilor să creeze coduri de reducere personalizate, care pot fi urmărite și analizate în timp real. Acest lucru a permis afacerilor să își măsoare eficacitatea campaniilor de marketing și să își optimizeze strategiile în consecință.

În plus, tehnologiile moderne au permis afacerilor să creeze coduri de reducere exclusiv pentru clienții lor fideli, ceea ce le permite să le ofere acestora recompense pentru loialitatea lor. Acest lucru a dus la creșterea satisfacției clienților și a fidelității acestora față de brand.

Cate site-uri ce ofera coduri de reducere exista in Romania ?

Nu există un număr exact al site-urilor care oferă coduri de reducere în România, deoarece acestea apar și dispar frecvent. Totuși, există câteva site-uri populare care oferă coduri de reducere pentru clienții din România,printre aceastea se numara si site-ul pe care te afli , respectiv cupon-reducere.ro .

Site-urile ca publica cupoane de reducere colaborează cu mai multe magazine și afaceri pentru a oferi clienților coduri de reducere valabile la diverse produse și servicii.

Este important de menționat că nu toate codurile de reducere oferite pe aceste site-uri sunt întotdeauna valabile sau valide, de aceea este recomandat să se verifice întotdeauna data de expirare a codului și condițiile de utilizare înainte de a încerca să le utilizați.

Care sunt cele mai populare site-uri ce ofera coduri de reducere la nivel mondial ?

La nivel mondial, există mai multe site-uri care oferă coduri de reducere pentru clienții lor. Unele dintre cele mai populare site-uri care oferă coduri de reducere includ:

 1. Groupon – un site american care oferă coduri de reducere pentru produse și servicii, inclusiv călătorii, masă și activități recreative.
 2. RetailMeNot – un site american care oferă coduri de reducere pentru mai multe categorii de produse, inclusiv modă, electronice, călătorii și altele.
 3. Coupons.com – un site american care oferă coduri de reducere pentru produse de marcă, precum și pentru produse de la retaileri locali.
 4. VoucherCodes – un site britanic care oferă coduri de reducere pentru produse și servicii, inclusiv modă, călătorii, tehnologie și altele.
 5. MyVoucherCodes – un alt site britanic care oferă coduri de reducere pentru produse și servicii, inclusiv călătorii, modă și altele.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare site-uri care oferă coduri de reducere la nivel mondial.

Ce tip de utilizatori folosesc site-uri care ofera coduri de reducere ?

Tipul de utilizator care folosește site-uri care oferă coduri de reducere poate fi foarte divers și variat. Acesta poate include persoane de toate vârstele și din toate categoriile socio-economice care sunt interesate să economisească bani atunci când fac cumpărături.

Unele dintre caracteristicile tipice ale acestui tip de utilizator include:

 1. Atent la buget: Utilizatorii site-urilor care oferă coduri de reducere sunt, în general, interesați să economisească bani atunci când fac cumpărături și sunt atenți la buget.
 2. Caută oferte: Acest tip de utilizator este în căutare constantă de oferte și coduri de reducere care să le permită să economisească bani atunci când cumpără produse sau servicii.
 3. Tech-savvy: Utilizatorii site-urilor care oferă coduri de reducere sunt, în general, familiarizați cu tehnologia și sunt capabili să navigheze pe internet pentru a găsi cele mai bune oferte.
 4. Adaptabili: Acest tip de utilizator este deschis la noi produse și servicii și este dispus să încerce branduri noi sau să experimenteze cu noi produse dacă există oportunități de economisire.
 5. Eficient: Utilizatorii site-urilor care oferă coduri de reducere sunt, în general, persoane eficiente care își planifică cumpărăturile și încearcă să maximizeze economiile prin utilizarea codurilor de reducere.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile tipice ale utilizatorilor site-urilor care oferă coduri de reducere.

Care e diferenta intre un cod de reducere si un voucher ?

Codul de reducere și voucher-ul sunt doi termeni care sunt adesea utilizați cu acelasi inteles, dar există diferențe subtile între cele două.

Un cod de reducere este o secvență unică de caractere (de obicei o combinație de litere și cifre) care poate fi introdus într-un câmp special pe site-ul unui magazin online sau într-un magazin fizic pentru a primi o reducere sau o ofertă specială. Codurile de reducere sunt oferite de către magazine sau branduri pentru a atrage clienții sau pentru a recompensa loialitatea acestora.

Un voucher, pe de altă parte, poate fi si o formă de certificat care poate fi cumpărat sau primit ca cadou și care poate fi folosit pentru a obține o reducere sau o ofertă specială la anumite produse sau servicii. Voucher-urile pot fi emise de către magazine sau branduri, precum și de către terțe părți (cum sunt vouchere valorice de vacanta spre exemplu).

În concluzie, diferența dintre un cod de reducere și un voucher este că un cod de reducere poate fi introdus numai într-un câmp special pe site-ul unui magazin sau într-un magazin fizic, în timp ce un voucher poate fi prezentat sau schimbat în magazin. Ambele opțiuni oferă clienților oportunități de a economisi bani la cumpărături.

PRIMESTE GRATUIT NOILE  REDUCERI

 • Primesti cele mai recente oferte
 • Beneficiezi de preturi speciale
 • Promitem ca nu facem spam

AFLA PRIMA/PRIMUL  REDUCERILE

cupon reducere

Prin inscriere se accepta primirea de email-uri promotionale