Cod voucher elefant carti de tip EXTRAREDUCERE la carti in limba romana si inclusiv carti in limba engleza

Ce inseamna EXTRAREDUCERE elefant carti ?

Inseamna ca poti gasi pe site un produs care are de exemplu o reducere de 50 % si aplicand acest cod vei obtine inca 10 % reducere din pret (care este deja redus cu 50% deci in total 60%)

Cum folosesc voucherul elefant la carti ?

Foarte simplu : intri pe site-ul elefant.ro si in categoria carti , la finalizarea comenzii adauga in cos , in campul corespunzator codul pe care il gasesti aici (in aceasta pagina apasa pe butonul pe care scrie “VEZI CODUL”)

Ce reducere obtin cu acest cupon de reducere ?

10 % extrareducere la orice fel de carte in limba romana sau engleza

Ce conditii sunt pentru a functiona voucherul ?

Singura conditie este sa fie valabil ca termen (voucherele de reducere de obicei nu sunt valabile nelimitat ci doar 2 , 3 , 7 zile …etc)
Daca ai aflat prea tarziu , (adica daca nu vei gasi mai jos acel buton “VEZI CODUL” ) inseamna ca a expirat timpul , dar poti gasi alte coduri reducere elefant in pagina dedicata reducerilor de la elefant.ro si anume https://cupon-reducere.ro/magazine/reduceri-elefant/

VEZI DETALII AICI !