Reduceri answear de pana la 70 % la peste 90 000 de produse din diverse categorii (imbracaminte , incaltaminte , accesorii …) Branduri precum TOMMY HILFINGER, adidas, LIU JO, PINKO, GUESS, Desigual sunt acum la reducere.

Si daca pana acum nu ai mai cumparat nimic de pe site-ul answear (deci esti la prima achizitie ) NU UITA poti beneficia de 15 % reducere pentru prima comanda abonandu-te la newsletter ( o poti face in pagina de de pe site-ul answear , navigand in partea de jos si completand adresa ta de mail )

Ce pot face daca reducerea a expirat ?

Asa cum stii deja ,sunt unele campanii de reducere pot fi cu termen limitat (daca butonul “VEZI REDUCERE” din aceasta pagina nu mai e afisat inseamna ca reducerea a expirat) .
Iata ce poti face :
1 Sa te abonezi completand adresa ta de mail si vei primi mesaj cand vom avea reduceri noi importante . O poti face in pagina ABONARE .
Au facut asta si alte zeci de mii de membrii ai comunitatii noastre . Alt motiv sa te abonezi ar fi ca vei afla din timp si de exemplu chiar daca reducerea este valabila poti gasi pe stoc numarul pe care il porti (la incaltaminte, la imbracaminte ) sau culoarea preferata . Pe scurt vei afla din timp si vei putea alege
2 .Sa cauti pe site-ul nostru alta reducere din aceeasi categorie sau de la acelasi magazin. Poti face asta folosind caseta de cautare (cautand produse , nume de magazine .etc) sau navigand in pagina categorii sau pagina magazine